Esküvői csomagok:

Tapasztalataim alapján ezekkel az alapcsomagokkal valamint kiegészítő opciókkal tudok teljes értékű és versenyképes esküvői videós, filmes szolgáltatást nyújtani, olcsó, átlagos és  akár prémium szinten is!

Természetesen igények szerint bármelyik modul személyre szabható, változtatható!

Átlagos áron, átlagon felüli felvételek, teljes igényes kidolgozással!

Dokumentáló (hagyományos) stílusú, hosszú, de nem unalmas, látványos videófelvételek, egyedien keverve a modern filmes (cinema) stílus elemekkel.

>    Érvényes: 2020.01.01.-ig    <

I. alapcsomag / 35 ezer Ft:

Egy szertartás rögzítése (gratulációkig), 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből egy kb. 2-5 perces összefoglaló videó klip / film készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata kb. 20-40 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

II. alapcsomag / 60 ezer Ft:

Polgári és egyházi szertartás rögzítése (gratulációkig), 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből, egy kb. 5-10 perces összefoglaló videó klip / film készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata kb. 40-60 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

III. alapcsomag / 80 ezer Ft:

Vendégfogadástól vacsoráig (így nem kell a filmest is beleszámolni a vacsora létszámába) 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből, egy kb. 5-12 perces összefoglaló videó klip / film készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata kb. 60-120 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

IV. alapcsomag / 110 ezer Ft:

Vendégfogadástól hajnalig (menyecsketánc végéig) 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből, egy kb. 10-20 perces összefoglaló videó klip / film készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata kb. 120-300 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

Kérhetők plusz opciók:

1. Összefoglaló kisfilm (1 héten belül) +5 ezer Ft

2. Eleje klip (gyerekkori fotókból montázs) +5 ezer Ft

3. Készülődésről, kikérésről kisfilm (ha ezután lesz a kreatív fotózás csak azzal együtt kérhető) + 5 ezer Ft

4. Aznapi Kreatív fotózásról videó klip +10 ezer Ft

5. Másod operatőr egész napra +40 ezer Ft

6. Légi felvételek +40 ezer Ft

7. Extra díszlet és egyedi pendrive +20 ezer Ft

8. Hosszas utómunka mentes ezért kedvezőbb áron:  I. alapcsom. 25eFt,  II. alapcsom. 50eFt, III. alapcsom. 60eFt, IV. alapcsom. 80eFt

Úgy gondolom jobb, ha egy szakember teremt olcsó kategóriát is, mert nyersanyag szinten ez a munka is szakmai szempontok szerint készül, ebből kifolyólag a vágatlan felvételek is sokkal látványosabbak, nézhetőbbek és nem utolsó sorban később (ha erre igény és lehetőség adatik) jól utómunkázhatók!

Továbbá ajánlom olyan kollegák figyelmébe ezt a lehetőséget, akik bármi oknál fogva csak az utómunkát tudják megoldani, vagy akár csak egy másod operatőrre lenne szükségük!

Itt előfoglalhat, ha még van szabad időpontom: