Esküvői csomagok:

Tapasztalataim alapján ezekkel az alapcsomagokkal valamint kiegészítő opciókkal tudok teljes értékű és versenyképes esküvői videós, filmes szolgáltatást nyújtani, olcsó, átlagos és  akár prémium szinten is!

Természetesen igények szerint bármelyik modul személyre szabható, változtatható!

Átlagos áron, átlagon felüli felvételek, teljes igényes kidolgozással!

Dokumentáló (hagyományos) stílusú, hosszú, de nem unalmas, látványos videófelvételek, egyedien keverve a modern filmes (cinema) stílus elemekkel.

>    Érvényes: 2022.01.01.-ig    <

I. alapcsomag / 40 ezer Ft:

Egy szertartás rögzítése (gratulációkig), 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből egy kb. 2-5 perces összefoglaló videó klip / film készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata kb. 20-40 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

II. alapcsomag / 80 ezer Ft:

Polgári és egyházi szertartás rögzítése (gratulációkig), 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből, egy kb. 5-10 perces összefoglaló videó klip / film készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata kb. 40-60 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

III. alapcsomag / 100 ezer Ft:

Vendégfogadástól vacsoráig (így nem kell a filmest is beleszámolni a vacsora létszámába) 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből, egy kb. 5-12 perces összefoglaló videó klip / kisfilm készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata (nagyfilm) kb. 60-120 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

IV. alapcsomag / 140 ezer Ft:

Vendégfogadástól hajnalig (menyecsketánc végéig) 1 operatőrrel, több kamerával, ezek felvételeiből, egy kb. 10-20 perces összefoglaló videó klip / kisfilm készítése valamint a teljes felvétel igényes utómunkálata (nagyfilm) kb. 120-300 perc hosszan, 4db példányban nyomtatott DVD-n dísztokban, valamint hozott adathordozóra az elkészült videók és a nyersanyag átadása.

Kérhetők plusz opciók:

1. Készülődésről, kikérésről kisfilm (ha ezután lesz a kreatív fotózás csak azzal együtt kérhető) + 10 ezer Ft

2. Aznapi Kreatív fotózásról videó klip +10 ezer Ft

 

Itt előfoglalhat, ha még van szabad időpontom:

Amennyiben nem érkezik válasz 24 órán belül, kérem ellenőrizzék a  “spam” mappát is!